O nama

Naše vinsko udruženje…

Belgrade Wine Society je osnovano 2012. godine kada su Djuro Tošić, Predrag Gavrilović, Dušan Belić i Marko Bajić (inače strastveni ljubitelji vina i pića koja unose radost u živote) odlučili da svoju strast i viziju podele sa širim auditorijumom sa ciljem bolje nabavke vina i širenja i podizanja nivoa vinske kulture kod nas.

Naša filozofija…

 • Obezbediti široku selekciju vina iz celog sveta i najboljih vinarskih regiona, po najboljim mogućim cenama članovima društva.
 • Konstantno unapređivati nivo znanja i vinske kulture putem kurseva i kratkih edukativnih programa.
 • Promovisati i podržati sve domaće vinare čiji je imperativ kvalitet i samo kvalitet…
 • Postati i ostati potpuno nezavisni i propoznatljiv vinski autoritet u Srbiji
 • I naravno razvijati konstantno deo posla koji će moći podržavati sve prethodne aktivnosti.

Kako do ostvarenja naše filozofije?

Da bi ostvarili našu filozofiju redovno komuniciramo sa svim članovima društva  i pozivamo ih da učestvuju u događajima, probama i promocijama kao i stalnim edukativnim aktivnostima.

Zašto da postanem član? I kako?

Život je suviše kratak da bi pili loša vina po visokim cenama… a kao član BWS tako nešto Vam se nikada više neće desiti. Ponosni smo na sve povoljnosti koje možemo da pružimo svojim članovima i koje ćemo tek pružiti.

Velike uštede

Od 10%, 30%, 60%, a ponekad i čitavih 70% popusta mogu članovi da dobiju na neka od vina iz ponude (kao i na čokolade, alkoholna pića i sl). Trudićemo se uvek da obezbedimo maksimalne popuste svojim vernim članovima. Pored popusta na vino članovi društva imaju i stalnih 20% popust na sve edukativne programe i kurseve koji se odvijaju pod okriljem udruženja. Obezbeđen je i popust na pretplatu na časopis Wine Style u iznosu od 10%.

Članom društva možete postati kupovinom paketa vina u iznosu od 250 EUR (u dinarskoj protivvrednosti). Vina birate iz trenutne ponude Pampour Bar-a, i ista Vam se isporučuju na kućnu adresu.

 • Besplatna dostava (na teritoriji Bograda) za sve porudžbine preko dva paketa vina.
 • 100% garantujemo povraćaj novca ili zamenu boce. Kupili ste i ne sviđa Vam se? Nikakav problem. Vratite nam vino i vratićemo Vam novac bez postavljanja pitanja. Jedino što nas zanima je Vaše zadovoljstvo.
 • Dodatne ponude. Za sve članove društva dostavlje se mesečni e-katalog sa svim trenutnim ponudama i akcijama.
 • Ekskluzivni događaji. Preko 100 zanimljivih i poučnih vinskih dešavanja i kurseva godišnje. Od dnevnih kurseva za ljubitelje, preko mesečnih treninga do organizovanja druženja i tim-bildinga uz vino

I to nije sve…

Naša obaveza je da sa svetskog tržišta za Vas dopremimo najbolja vina po najboljim cenama tokom cele godine. Naš tim somelijea konstantno prati kretanja na tržištu i kupujemo za Vas samo ono najbolje bez davanja prednosti nekom brendu.

 • Stotine vina na raspolaganju od kojih je svako koje preporučujemo bilo probano od strane našeg profesionalnog dela tima kao i od strane  onog dela tima koji u vinima ipak samo uživa.
 • Uvek imamo odgovor na sva vaša pitanja vezana za vino koja nam postavite. Naši somelijei će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sve što Vas zanima o vinu.
 • Pored svega ovoga za Vas organizujemo vinske ture po svim značajnijim vinarskim regijama sveta i to uz veliki popust za članove društva. Posetite Bordo, Šampanju, Toskanu i još mnoga druga mesta vođeni veštom rukom pravih vinskih profesionalaca. Nama su vrata i najvećih vinara sveta uvek širom otvorena.

I to je sve?

Da. Sve što tražimo od Vas da jednom godišnje potrošite kod nas 250 EUR (u dinarskoj protivvrednosti), što je je približno dve prosečne boce vina mesečno što za ljubitelja vina stvarno nije mnogo. Tako možemo svojim članovima da obezbedimo sve popuste i pogodnosti kao i pronalaženje onih vina koja smatramo stvarno dobrim, id a organizujemo sve one događaje i dešavanja sa temom vina i uživanja.

Ostanimo u kontaktu

Prijavite se na naš besplatan email bilten, koji šaljemo svake druge nedelje.


Vaša privatnost je zagarantovanaA možete i da nas “Lajkujete” na Facebook-u i dodate u “Circles” na Google+.

Copyright © Belgrade Wine Society. vrh strane