Korpa
0,00  din

Edukacija

Da li može da bude bolje mesto da naučite nešto o vinu od vinoteke. Belgrade Wine Society i Pampour Bar Vam nude jedinu školu koja nije dosadna… jedinu školu gde Vas neće izbaciti sa časa zato što pijete… U ponudi su trenutno tri vrste edukativnih programa.

Jednodnevni kurs koji podrazumeva predavanje u trajanju od tri sata sa degustacijom vina različitih stilova i iz raznih regiona. Cene se kreću od 40eura po osobi. (minimalna grupa 4 osobe)

Nedeljni kurs je rasporedjen u tri dana po dva sata predavanja sa degustacijom 20 različitih vinskih etiketa od šampanjaca preko crvenih vina bordoa do Porta na kraju. Cena se kreće od 100 eura po osobi. (minimalna grupa 4 osobe)

Mesečni kurs Osnove poznavanja vina, posle koga ste već ozbiljan poznavalac vina. Kurs je podeljen u 8 termina u toku jednog meseca sa po dva časa predavanja i degustacijom preko 40 najboljih i najpoznatijh vina sveta i regiona. Kompletno znanje iz velikog vinskog sveta. Istorija vina, Sorte grožđa, osnove proizvodnje vina, proba na slepo, čitanje vinskih etiketa, svetske regije, stilovi vina, slaganje vina i hrane, izbor vina u restoranu, čaše za vina, čuvanje i pravilan servis i još mnogo interesantnih i zanimljivih tema. Cena ovog kursa je od 250 eura po osobi.

Pored klasičnih edukativnih programa u mogućnosti smo da Vam ponudimo i timbildinge kao i tematske večeri za Vas i Vaše prijatelje.

Na primer Veče penušavih vina i šampanjaca uz kratko edukativno predavanje i probu oko 6 različitih brendova poznatih šampanjaca i penušavih vina.

Ili put oko sveta sa probom desetak vinskih etiketa iz raznih svetskih regija uz zakusku koja prati sva vina. Ili veče slaganja vina i hrane sa nekoliko lepih primera sljubljivanja vina i hrane.

Pored klasičnih edukativnih programa za vas organizujemo i takozvane Master Klas degustacije. To su tematske degustacije sa tematikom ili određenih regiona, ili sorte ili godišta. Neke od tema koje su na programu: Kabernei Sveta, Medok 2003, Šampanj noć, Toskana, i još mnogo sličnih. Cene ovih događanja zavise od vina koja se konzumiraju i biće unapred istaknuta na sajtu i fejsbuku.

zabrana prodaja alkohola maloletnim licima Zabranjena je prodaja alkohola maloletnim licima. Prekomerno konzumiranje alkoholnih pića dovodi do ozbiljnih zdravstvenih rizika.