Korpa
0,00  din

Kupovina vina na BelgradeWine.com sajtu je jednostavna – prosto ubacite proizvode koji Vam se sviđaju u korpu i na kraju kliknite na „naručivanje“ i pratite naredne korake.

Kupovina na sajtu je bezbedna. Vi čak i ne morate da platite kreditnom/debitnom karticom na sajtu već prilikom dostave kada možete koristiti ili gotovinu ili karticu. Takođe, možete platiti prilikom ličnog preuzimanja paketa ako se odlučite za takvu opciju.

Postoji mogućnost plaćanja preko firme. Na kraju procesa izaberite tu opciju i dobićete profakturu za uplatu. Čim nam novac „legne“ na račun, šaljemo Vam paket.

Bitna napomena je da cena dostave prikazana na sajtu ne mora biti finalna već varira u zavisnosti od težine paketa i vrednosti pošiljke (no ne bi trebala da bude bitan faktor). Ipak, dostava je BESPLATNA za sve narudžbine u Beogradu preko 3,000 dinara. Takođe je besplatna za sve narudžbine iz cele Srbije preko 15,000 dinara.

Vina dostavljamo najkasnije u roku 3 radna dana, uglavnom radni dan nakon narudžbine.

To je to. Sad zatvorite ovaj prozor i izaberite neke od „divnih“ proizvoda koje nudimo. Živeli! 🙂

zabrana prodaja alkohola maloletnim licima Zabranjena je prodaja alkohola maloletnim licima. Prekomerno konzumiranje alkoholnih pića dovodi do ozbiljnih zdravstvenih rizika.